7 Kasım 2015 Cumartesi

League of Legends Blitzcrank Rehberi

Unknown     13:49     Yorum Yok


İtem Dizilimi

 Başlangıç

İlk İtemler

Erken Oyun

Bitmiş Öğe ( 1)

Bitmiş Öğe ( 2) 

Bitmiş Öğe ( 3) 

Kabiliyet Dizilimi
 

Güçlü Rakipleri

MorganaAlistarThresh

Zayıf Rakipleri

SonaJannaAnnie 
 
Blitzcrank Hikayesi
 
Zaun şehri hem sihrin hem de bilimin ters gittiği bir yerdir. Deneylerin kontrolsüz doğası şehri epey hırpalamıştır. Ancak Zaun'un hoşgörülü kısıtlamaları, şehrin araştırmacılarına ve mucitlerine, bilimin sınırlarını ister iyi ister kötü sonuçlarla daha hızlı zorlayabilmeleri için epey esneklik tanıyor. İşte bu koşullar altında Zaun'daki Tekmaturji Üniversitesi'nden bir grup doktora öğrencisi, akıllı buharlı otomasyon alanında bir atılım yaptılar. Yapıtları, yani buharlı golem Blitzcrank, Zaun'un, koşulların genellikle insan gözetmenlere uygun olmadığı zehirli atık arıtım işinde, anında kararlar vererek yardımcı olması için geliştirilmişti. Ancak, kısa zamanda beklenmedik davranışlar sergilemeye başladı.

Zaman içinde bilim adamları golemin bir öğrenme süreci sergilediğini tespit etti; Blitzcrank bir anda ünlü oldu. Ama maalesef sık sık görüldüğü üzere, golemin yaratılmasının övüncünü üstlenen başka biri oldu; Stanwick Pididly adında bir profesör. Fakat çoğu kişi artık gerçeği biliyor. Bundan sonra çıkan yasal şamatanın ardından, gerçekte iki tarafın da golemin iyiliğini gözetmediği ortaya çıktı ve Blitzcrank alçakgönüllülükle özgürlüğünü talep etti. Halkın ezici desteğiyle beraber Blitzcrank'in tamamen bağımsız, bilinçli bir varlık olduğunu ilan etmek, özgürlükçü Zaun Meclisi'nin sadece birkaç haftasını aldı. Anlaşmazlıklardan rahatsız olan ve eşsiz bir varlık olarak kendisine uygun bir yer bulunmadığını hisseden golem, Zaun'dan ayrıldı. Yolculuğu onu Valoran'a ve eşsiz varlıkların tam kendilerine göre bir yer bulduğu League of Legends'a (Efsaneler Ligi) getirdi. Neyse ki tasarımını, Adalet Meydanlarında karşılaşacağı zorluklara göre değiştirmesi zor olmadı.

Yoluna çıkacak herhangi bir şeyi tepeleyebilen Blitzcrank, çelik kabuğunu çevreleyen demir iskeletinin içinde, aslında altın bir kalp taşıyor.

, , , , ,

0 yorum :

Yorum yazmak için kayıtlı olmanıza gerek yoktur . Anonim Kullanıcılar dahil herkes yorum yazabilir . Seçeneklerden size uygun olanı seçiniz .

SON İNCELEMELER

© 2015 Ulu Paylaşım. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.