3 Kasım 2015 Salı

Android kullanıcılarına müjde! CS geliyor!

Unknown     09:48     Yorum Yok


Küçükken arkadaşlarımızla birlikte internet kafelerde saatler harcatan efsane oyun Android için geliyor. Sdlash3d isimli ekip Counter Strike 1.6'yı Android'e aktarmayı başardıklarını açıkladı. Aynı zamanda oyunun oynanışı için bir video yayınladı.


CS şu anda çıkmış değil, çıkış tarihi de belli değil. Fakat geliştirici ekip 1-2 hafta içerisinde Counter Strike severlerin oyuna kavuşabileceğini söylüyor. Android kullanıcılarını çok düşündürmese de oyunla ilgili ufak bir sıkıntı mevcut. Oyunun resmi yapımcısı The Counter-Strike Team, Valve Software olduğu için, yapılan bu oyun telif hakkı ihlali yaratıyor. Dolayısıyla Google PlayStore, oyuna mağazada yer veremiyor. Oyunu oynamak isteyenler sadece APK dosyası üzerinden yükleyebilecek. Videodan da anlaşılabileceği gibi internet üzerinden çoklu oyuncu olarak oynanabiliyor. Oynanış bakımından mobil olmasıyla biraz sıkıntılı gibi görünsede, alışanlar için eski zevki verebileceğe benziyor.

, , , , , , , ,

0 yorum :

Yorum yazmak için kayıtlı olmanıza gerek yoktur . Anonim Kullanıcılar dahil herkes yorum yazabilir . Seçeneklerden size uygun olanı seçiniz .

SON İNCELEMELER

© 2015 Ulu Paylaşım. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.