4 Kasım 2015 Çarşamba

League of Legends 2016 Sezon Güncellemesi Arkadaş Uygulaması

Unknown     17:52     Yorum Yok

 LoL ARKADAŞLARI UYGULAMASI 

LoL, arkadaşlarınızla oynadığınızda çok daha keyifli; bu yüzden, dostlarınızla buluşup oyun organize etmek mümkün olduğu kadar kolay olmalı. League of Legends Arkadaşları uygulaması da işte burada devreye giriyor.

Uygulama, League of Legends arkadaş listenizi gerçek anlamda mobil hale getirecek. Bu sayede ister nehirden alt koridora baskına gelsin ister gerçek bir nehirde balığa çıkmış olsun, dereceli takımınızın ormancısına seslenebilmenizi sağlayacak. Bu neden mi heyecan verici bir gelişme? Alın size birkaç gerekçe:

ARKADAŞLARINIZLA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN, İSTEDİĞİNİZ YERDE İLETİŞİM KURABİLECEKSİNİZ

LoL Arkadaşları uygulamasını kullanarak arkadaşlarınıza bilgisayarları kapalıyken bile ulaşıp, onları maça davet edebileceksiniz. Uygulama bütün cihazlardaki sohbetlerinizi senkronize edecek; bu sayede rakibin merkezini alaşağı ettikten sonra bile geyik yapmaya devam edebileceksiniz.

HİÇBİR MAÇI KAÇIRMAYACAKSINIZ

Herkes çevrimiçi olduğunda takım maçlarınızı organize etmeniz çok daha kolay hale gelecek. İsteğe bağlı bildirim aktarımı, gecenin köründe ekibinizin aklına 5'e 5 maç yapmak düşerse haberinizin olmasını sağlayacak.


 YOL HARİTASI NE?  

En başta belirttiğimiz gibi Kulüpler, Gruplar ve LoL Arkadaşları uygulaması zamanla geliştirmeyi düşündüğümüz ve henüz ilk adımlarını attığımız çalışmalar. Kulüpler gelecekte sadece kulüp üyelerinin birlikte göğüsleyebileceği zorluklarla karşılaşabilir. Bunun yanı sıra, çok büyük arkadaş listelerine sahip olmayan oyuncuların da katılacak kulüpler bulmasını sağlayacak bir arama işlevi gündemde.

LoL Arkadaşları uygulaması Android ve iOS için (tamamen ücretsiz olarak) 2016'nın başlarında çıkacak ve zamanla geliştirilerek Gruplar ve Kulüpler gibi özellikler devreye girdiğinde bunları da desteklemesi sağlanacak.

, , , , ,

0 yorum :

Yorum yazmak için kayıtlı olmanıza gerek yoktur . Anonim Kullanıcılar dahil herkes yorum yazabilir . Seçeneklerden size uygun olanı seçiniz .

SON İNCELEMELER

© 2015 Ulu Paylaşım. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.