4 Kasım 2015 Çarşamba

League of Legends 2016 Sezon Güncellemesi Kulüpler

Unknown     15:20     Yorum Yok


SOSYAL ÖZELLİKLER

İster beşte beşi kutlayın ve zafer naraları atın ister rakip karşısında ezilirken kıvranın, League of Legends arkadaşlarla birlikte çok daha güzel. Bu yüzden, 2016 Sezonu'nda birbirleriyle uyumlu oyunculardan oluşan topluluklar kurup bu topluluklara katılmanıza yardımcı olan, önceden kurduğunuz gruplarla Vadi'ye çıkmayı kolaylaştıran ve oyun başında değilken bile yeni bir LoL sohbet uygulaması (iOS ve Android için) üzerinden arkadaşlarınızla iletişim halinde kalmanızı sağlayacak üç yeni özellik getiriyoruz.

Kulüpler, Gruplar ve LoL Arkadaşları uygulaması temel birer özellik. Bu da, resmi çıkışları gelecek yılın başlarında gerçekleşecek olsa da 2016 Sezonu boyunca üstlerinde çalışıp, onları geliştireceğimiz anlamına geliyor.

 KULÜPLER  
BİRLİKTEN DOĞAN KEYİF

Kulüpler; oyuncuların ad verdiği (adların özgün olması gerekiyor), oyuncuların organize ettiği ve oyuncuların kontrol ettiği sosyal gruplar. Kulüplerin altında, uygun arkadaş sayınızı arttırmanıza yardımcı olma fikri yatıyor. Bu sayede, bütün oyunlarda Vadi'ye doğru takım arkadaşlarıyla inebileceksiniz.

Her bir kulüp, oturumları açık olduğu sürece bütün üyeleri için aktif durumda olan bir kulüp sohbeti sağlıyor. Bu sosyal araç, arkadaşlıklar kurulan ve doğal olarak oyun organize edilmesini kolaylaştıran bir ortam sunuyor. Kulüp liderlerinin elinde istedikleri zaman üye davet etmelerini veya gerekli gördükleri üyeleri uzaklaştırmalarını sağlayan, kapsamlı yönetim araçları bulunuyor. Liderler, belirledikleri üyelere davet ve uzaklaştırma yetkileri vererek yönetim sorumluluğunun getirdiği ağır yükü paylaşabilir. Başlangıçta her bir kulübün en fazla 100 üyesi bulunabilecek; ancak bu sayıyı zamanla arttırmamız muhtemel.

DOĞRU ARKADAŞLARI BULMA 

Peki kulüplerde neler mi olacak? Açıkçası, bu tamamen size kalmış. eSpor taraftarlarından aynı okula giden oyunculara, kulüpler aklınıza gelen her tür ortak nokta ekseninde oluşturulabilir. Ayrıca, ilave olarak sihirdar adınıza eklenen etiketlerle Vadi'de kulübünüzün tanıtımını yapabilirsiniz. Bir hatırlatma: Aynı anda birden fazla kulübe dahil olabileceğiniz için, oyun içinde kullandığınız etiketi değiştirmeniz mümkün olacak.



, , , , ,

0 yorum :

Yorum yazmak için kayıtlı olmanıza gerek yoktur . Anonim Kullanıcılar dahil herkes yorum yazabilir . Seçeneklerden size uygun olanı seçiniz .

SON İNCELEMELER

© 2015 Ulu Paylaşım. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.