4 Kasım 2015 Çarşamba

League of Legends 2016 Sezon Güncellemesi Şampiyon Ustalığı ve Zanaat

Unknown     14:24     Yorum Yok


Şampiyon Ustalığı ve Zanaat

 İlk günden bu yana, sampiyonlarda ustalaşmanın başlı başına bir zafer olduğunu bilsek de bunun ötesine geçip başarılarınızı ödüllendirmek istiyorduk. Buna yönelik ilk adımımız oyun içi ifadeler, çoklu skor profil görseli çerçeveleri ve yükleme ekranı çerçeveleriydi ama... aslında bunlar daha başlangıçtı. Bu yıl arkadaşlarınızla oynamak ve çeşitli şampiyonlarla iyi oyunlar çıkarmak gibi birbirinden harika başarılarınızı takdir etmeyi sürdürmek istiyoruz.

İşte burada devreye giren ilk adımımız...

 HEXTECH ZANAATKÂRLIĞI 

''Hextech Zanaatkârlığı'' adında yeni bir sistem getiriyoruz. Bu sistemde iki amaç güdüyoruz: Birincisi, rasgele ganimetleri büyük indirimlerle almanın yeni bir yolunu ortaya koymak (henüz çıkma oranlarını ayarlama aşamasındayız ama net bir tablo istiyorsanız yine de doğrudan satın almak en verimlisi olacak) ve ikincisi, siz oyuncuların şampiyonlar veya kostümlere oyun içindeki başarıları üzerinden ulaşabilmesinin önünü açmak. Yani ücretsiz olarak.

Henüz ayrıntıları tam olarak netleştirmiş değiliz; ancak yine de planlarımızdan bazılarını paylaşmak istiyoruz:


 HANİ SANDIKLAR?  

Yeni sezonun ilerleyen günlerinde, takım kurup arkadaşlarınızla rekabet ederken Ustalık Sandıkları ve Anahtarlar kazanabileceksiniz. İkisini de edindikten sonra birleştirerek sandığı açacak ve 7 gün kiralanabileninden tutun da kalıcı olanlarına kadar kostüm ve şampiyon ganimetleri kazanacaksınız.

Her zaferinizin ardından rasgele Anahtar ve Anahtar Parçacığı kazanma şansınız olacak. Arkadaşlarınızla birlikte oyuna girmek, tek başına girmeye göre birkaç anahtar fazla kazandıracak ve doğru arkadaşlarla oynuyorsanız kazanmanın çok daha kolay olacağından eminiz! Yeterli Anahtar Parçacığı topladığınızda bunları zanaat tezgâhında birleştirip tam Anahtarlara dönüştürebileceksiniz.

Ustalık Sandıkları, o oyundaki kişisel ve takım performansınıza göre belirlenen oyun sonrası notlarınıza bağlı olacak. Yıl boyunca bu yöntemle dağıtacağımız sandık sayısını henüz belirleme aşamasındayız (yani henüz kesin bir sayı yok ve oluşturduğumuz ekosistemi daha net gözlemleyebilmek istiyoruz); ancak bu arada sandıkları (ve anahtarları) başka oyun modları ve etkinliklerle de sizlere ulaştırmanın yollarını keşfedeceğiz.

Ganimetleri hatırı sayılır bir indirimle hemen elde etmek isteyenlere de avantaj garantili, özgün sandık türlerini mağaza üzerinden sunacağız! Son olarak; kazandığınız ödüller, hiç kullanmayacağınızı düşündüğünüz şeyler olursa bunları zanaat tezgâhını kullanarak başka içeriklerle değiştirebileceksiniz.


 ZANAAT TEZGÂHINDA AYRIŞTIRMA, GELİŞTİRME VE YENİDEN DENEME  

Topladığınız içerikleri isterseniz oldukları gibi alabilecek, isterseniz zanaat tezgâhını kullanarak elden geçirebileceksiniz. İstemediğiniz ganimet eşyaları özlerine ayrıştırılabilecek. Bu özler, kiralık eşyaları kalıcı içeriğe çevirmekte kullanılacak. Ayrıca, zanaat tezgâhını herhangi 3 kalıcı veya kiralık eşyayı, aynı türden farklı bir eşyaya (kostüm veya şampiyon) dönüştürmek için de kullanabileceksiniz.


 ZANAATKÂRLIĞIN GELECEĞİ  

Bu sistemi önümüzdeki aylarda önce Açık Beta üzerinden paylaşacağımız günü heyecanla bekliyoruz. Gelecekteki ödüllerin de kolaylıkla dahil olabildiği, gelişime açık ve sağlam bir sistem kurmayı amaçlıyoruz. 2016 Sezon Güncellemesi'yle birlikte, bu konuda çok daha fazla ayrıntı paylaşacağız; bu yüzden bizi takip etmeye devam edin!

, , , , ,

0 yorum :

Yorum yazmak için kayıtlı olmanıza gerek yoktur . Anonim Kullanıcılar dahil herkes yorum yazabilir . Seçeneklerden size uygun olanı seçiniz .

SON İNCELEMELER

© 2015 Ulu Paylaşım. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.