4 Kasım 2015 Çarşamba

League of Legends 2016 Sezon Güncellemesi Dereceli Geliştirmeleri

Unknown     14:18     Yorum Yok


Dereceli Geliştirmeleri 

Dünya Şampiyonalarından öğrendiğimiz bir şey varsa, o da LoL'ün bir takım oyunu olduğu ve en iyi yarışmacıların aynı zamanda muhteşem birer takım arkadaşı olduğudur. Gerçek anlamda rekabetçi bir dereceli deneyiminin, oyuncunun koridor tutma becerisi kadar liderlik veya takım arkadaşlarıyla işbirliği yeteneğini de ödüllendirmesi gerektiğine inanıyoruz. Bununla birlikte, ya bir arkadaşınızla ya da gözünüzü karartıp tek başınıza girdiğiniz dereceli, bir süredir yalnız yaşanan bir deneyim. Sıraya ikili girenlerde küçük kesintilere giderek arkadaşlığın faydalarından feragat etme yoluna bile gittiğimiz oldu (oysa arkadaşlığa paha biçilebilir mi?).

LoL'ün arkadaşlarla birlikte çok daha güzel -ve çok daha rekabetçi- olduğuna inanıyoruz; bu yüzden, bu felsefeye göre hareket etmemiz gerektiğini düşünüyoruz.

Dinamik Gruplar

Önümüzdeki sezon tekli/ikili sıraları, dinamik grup sıralarıyla değiştireceğiz. Bu sıra sisteminde, ister bir tek kişi ile ister tam bir takım kompozisyonuyla oyuna girin, kaç takım arkadaşınız olursa olsun derecenizi yükseltebileceksiniz. Elbette hâlâ sıraya birlikte girdiğiniz arkadaşlarınızla derecelerinizin yakın olması gerekiyor. Sistem, grupların hemen her zaman benzer şekilde oluşturulmuş rakip gruplarla eşleşmesini sağlayacak şekilde hazırlandı (yani önceden kurulmuş beş kişilik bir gruptaysanız %95 ihtimalle sizin gibi önceden kurulmuş beş kişilik bir grupla karşılaşacaksınız); ama artık istediğiniz şekilde rekabet edebileceksiniz.

Takımlar bireylerin beceri toplamı değil, sabit grubun becerisine göre değerlendirildiği için farklı farklı beceri düzeylerinden oyuncularla takım kurmak isteyenler hâlâ dereceli takımlardan faydalanabilecek. Bununla birlikte; bu sezon takımların sürekli dereceli kasması yerine, performanslarına ağırlık vererek profesyonelliğe çıkan yolu da geliştireceğiz.


Grup Takviyeleri

Güvenilir silah arkadaşları bulamayanların arkadaş bulmak için arkadaş listelerini karıştırmalarının (veya sizi zafere taşıyan o destek oyuncusunu ekibe katmanın) tam zamanı. Dinamik gruplar devreye girdikten sonra birlikte oynayan bütün gruplar için bir IP takviye promosyonu başlatacağız. Ayrıca, Kulüp ve Grupların devreye girişiyle birlikte Şampiyonluk Aşaması'nı zorlayacağınız dereceli ruh eşinizi bulmanız çok daha kolaylaşabilir!

Gelişmiş Üst Aşama Eşleştirme

Sırada otuz dakika beklemek zorunda kalmak, piramitin zirvesine çıkanlar için pek de güzel bir ödül sayılmaz; ancak, geçmişte LoL'de olağanüstü yetenekli olmanın bedeli buydu. Üst aşama eşleştirme sistemini, dillere destan yeteneğe sahip oyuncuları daha çabuk eşleştirecek şekilde iyileştiriyor ve oyun arama sırasındaki eşleştirme oranlarını (MMR) büyütüyoruz.

Burası aşırı teknik ayrıntılara girmenin yeri değil; ancak özetleyecek olursak, üst aşamadaki oyuncular eşleştirmede normalde otuz dakika bekledikten sonra girdikleriyle aynı oyunlara girecek ama artık bu çok daha hızlı olacak.

Terfi Yardımcısı

Altın 1'in altında bir kümede yer alırken, terfi serisinde yenilecek olursanız seriye bir dahaki girişinizde en az bir galibiyetle başlayacaksınız.

Derecelide lig sistemini çıkardığımızdan bu yana sistemi çok yakından takip ediyor, sıkıntılı noktalarını tespit ediyor, ilerleme ve yerleşim konularına netlik kazandırmaya çabalıyoruz. 2016'da ''terfi tedirginliğini'' yatıştırmaya yardımcı olacak, becerinizdeki gelişimi daha iyi yansıtacak ve gerçek düzeyinize çıkarken daha rahat ilerlemenizi sağlayacak yeni bir özellik getiriyoruz.

Yeni dereceli sezonun başlangıcından itibaren, terfi maçlarınızı kaybetmenize rağmen yine de bir seriye dönebilirseniz (yani becerinizin olduğunu ama doğru sırayla zafere ulaşamadığınızı ortaya koyarsanız), bu yeni seriye en az bir galibiyetle başlayacaksınız. Ancak ÖZET kısmında da belirtildiği gibi terfi yardımcısı Altın 1 ve üzerindeki kademe ve kümelerde geçerli olmayacak.

Derecelide Yeni Şampiyon Seçimi

Yeni şampiyon seçimi, Sezon Öncesi Dönem'de NA (Kuzey Amerika) ve TR (Türkiye) sunucularında test amacıyla dereceli sıralar için devreye girecek.

, , , , ,

0 yorum :

Yorum yazmak için kayıtlı olmanıza gerek yoktur . Anonim Kullanıcılar dahil herkes yorum yazabilir . Seçeneklerden size uygun olanı seçiniz .

SON İNCELEMELER

© 2015 Ulu Paylaşım. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.